dijous, 21 d’abril del 2011

D'EIXOS DIES

Hui tinc un d'eixos dies.


















... per sort m'acompanya tota esta colla en una nova onomástica de les absències i els nouvinguts encara fan mes grata la solitud. These days, one of these days.

2 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

Interessant selecció. La música com a instrument de reparació o d'atenuació. M'agradaria saber si hi ha cançons sobre "un d'aquells anys" on tot es fa molt difícil.

Cul de sac ha dit...

Tan sols un joc amic, en un d'eixos dies sense massa empenta vital. Un joc musical per a atenuar, però també per a distraure'm i oblidar.

Recercar cançons sobre "un d'aquells anys on tot es fa molt difícil" podria ser una altra bona teràpia o joc. Intente-ho, segur que despista al desànim encara que siga per unes hores. Jo li anticipe matèria: L'últim disc de Fernando Alfaro, "La Vida es Extraña y Rara", té unes quantes cançons que parlen d'açò (el títol del disc ja dóna pistes), amb lo millor del llenguatge d'este animalet. Ha recuperat part de l'esperit Surfin Bichos guarnint-ho amb els arreglaments i elegància a les produccions de Raul (Refree). Un retorn a la seua normalitat musical, eixa que tant m'agrada, que és d'agrair. Una recuperació, per inesperada, a celebrar.