dimecres, 18 d’abril de 2012

PASSEIG

"Este matí he tret a passejar a les rutines laborals com de costum. En l'acte reflex d'aparcar en cordó pels carrerons del meu poble, hui, tot ha canviat".

Uns ulls i un somriure ocults rere la finestreta fumada d'un cotxe que baixa lentament sotmeten a la meua impaciència i als meus instints que anticipen neguitosos a qui pertanyen, encara a risc d'equivocar-se.

La veu, eixa veu, ve agafada de la maneta de la teua imatge.
Ressonància terapèutica que sona de nou per a atibacar els meus anhels, per a frunzir el suny a la desesperança i combatre preocupacions del dia a dia segur de la victòria.
I tot amb un sol hola.

Dos minuts, un bes en la galta, vint i poques paraules i les mans entrellaçades un alé. Suficient per a desarmar les meues inquietuds d'anar per casa.

Un altre cotxe esperant arrere anticipa la despedida i em retorna al passeig rutinari, el de les incomoditats i els buits.

Sis passos mes avant se'm cau el cel damunt amb tot el pes de les fugides i, novament, camine lent i pesat. La lleugeresa, la teua lleugeresa, torna a ser en temps passat.

La teràpia de l'estima que no arriba, dona ocell.

6 comentaris:

serendipia ha dit...

quant de temps sense passar per ací, ja trobava a faltar la melàngia que es respira a cada racó, i que em fa sentir com a casa meua.
conec molt bé la sensació que descrius, el durant i el després. quin buit més gran deixa certa gent, quin nèguit, quina foscor...
hi ha sentiments que es donen una vegada, i no es tornen a repetir mai. i ens queda una sensació molt estranya, un regust amarg, que ens acompanya durant molt de temps (tota la vida?)
per entendre'ns: és com els rots després de menjar allioli.

Unknown ha dit...

T'he concedit un premi. Pots veure-ho en el meu blog www.flickr.com/photos/joanot/
Salut!

--
Joanot Bellver

Cul de sac ha dit...

Sempre és grat rebre't per ací, serendipia. El dilema a la qüestió d'eixos sentiments que perduren a pesar del dolor, és saber el que amida un rot, calibrar la seua mesura. N'hi han que perduren en el temps de per vida. És lo que té l'all (... o les estimes impossibles).

Joanot, no entenc això del premi però les fotos de la teua galeria són molt interessants.
Gràcies per mostrar-me-les.

Blog27999 ha dit...

If you're trying hard to burn fat then you absolutely need to try this totally brand new tailor-made keto meal plan diet.

To create this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and professional cooks united to develop keto meal plans that are efficient, suitable, price-efficient, and delightful.

From their launch in early 2019, 100's of clients have already transformed their body and health with the benefits a professional keto meal plan diet can provide.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones given by the keto meal plan diet.

Blog27999 ha dit...

As stated by Stanford Medical, It is indeed the ONLY reason women in this country get to live 10 years more and weigh on average 19 kilos less than we do.

(Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING about "HOW" they are eating.)

BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

CLICK this link to reveal if this quick test can help you unlock your real weight loss possibility

Unknown ha dit...

In this fashion my associate Wesley Virgin's story launches in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

Wesley was in the military-and soon after leaving-he unveiled hidden, "self mind control" tactics that the CIA and others used to obtain everything they want.

These are the EXACT same secrets many celebrities (especially those who "come out of nothing") and elite business people used to become rich and successful.

You probably know that you utilize only 10% of your brain.

That's because most of your brainpower is UNTAPPED.

Perhaps this conversation has even occurred INSIDE your own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind about seven years ago, while driving a non-registered, beat-up bucket of a car without a license and in his pocket.

"I'm so fed up with going through life paycheck to paycheck! When will I become successful?"

You took part in those thoughts, isn't it right?

Your own success story is going to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast