divendres, 15 de juny del 2012

ÈXIT (perspectives)

Fer anàlisi d'una vida és una forma com una altra de recompondre les autoestimes o claudicar davant de les errades i, una o l'altra cosa, depenen únicament del punt de vista o la perspectiva que es baralle.

Repassant el memoràndum dels meus "èxits" fins a la data, he arribat a la conclusió que tot el que he aconseguit i considere important al meu trajecte vital són coses ben senzilles, quan no elementals.
Allò de les perspectives com ja he dit.

D'altra banda eixes coses importants que he aconseguit, per mínimes que pareguen, són les que sempre vaig desitjar obtindre.
 

 
He aconseguit fer i viure la meua vida en valencià, a pesar d'un entorn advers i procedir d'una família de parla castellana per limitació geogràfica. I és que la Canal de Navarrés deixa empremta (a més d'accent).
 
He pogut complir el somni de guanyar-me la vida amb projectes propis que continuen il·lusionant-me a pesar de les dificultats.

També he aconseguit la quota d'autonomia imprescindible per a tindre cert criteri. La confiança necessària a l'hora d'opinar i debatre que, en la seua absència, allà per les èpoques de post-adolescència, m'omplia de pors i inseguretats.
I a més he aprés a gaudir amb el procés d'aprenentatge de cada dia, valga la redundància.

La mateixa confiança m'ha permés, com diu Leonardo Sciascia, convertir l'escriptura en un acte d'esperança dins de la meua rutina, mes que siga en el format pàrvul i mínim que ací presente.
Això, per a mi, ja és tot un èxit.
 
Continuant amb el catàleg de bons resultats, reconec haver pogut equilibrar els meus desitjos amb les meues obligacions i no atabollar-me en excés per aconseguir-ho o per tindre que deixar algun propòsit al camí.
 
He aprés també a disfrutar com un badoc, feliç, perdent-me pel calaix de les sorpreses en el joc musical del dia a dia. Rebuscant entre cançó i cançó, versió o perversió, sense l'apremi per la immediatesa o l'última hora.

Últimament, per a endolcir mes la cosa, estic aconseguint aprendre a estimar amb la correspondència de sentir-me estimat. Una reciprocitat que m'empenta i em porta del braçet per la drecera cap a l'optimisme.

Amb este bagatge, no tinc dubte, em considere un home afortunat.

"A Clàudia, per redreçar el meu punt de vista i acompanyar-me fins al tossal amb la millor perspectiva"



5 comentaris:

Unknown ha dit...

Preciós i avant!! et desitge això i més!! gaudeix a tope el nou camí.

Cul de sac ha dit...

Gràcies Lore, la seguretat i confiança fan el camí mes fàcil i abellidor i, per sort, el camí que tinc al davant m'oferix tot això i molt mes.

Es mereix tot el meu gaudi i atenció.

Una abraçada.

Xavier Aliaga ha dit...

Ben mirat, és un catàleg ben nodrit d'èxits personals. Avant, amic, continuem.

Cul de sac ha dit...

Així és amic, continuem.
Avant i en plural.

Una abraçada.

Blogger ha dit...

Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

Over 160 000 men and women are trying a easy and SECRET "liquids hack" to lose 1-2lbs every night in their sleep.

It is scientific and works every time.

Just follow these easy step:

1) Go get a clear glass and fill it half full

2) Then learn this strange HACK

so you'll be 1-2lbs lighter the next day!