diumenge, 26 de desembre del 2010

NADALADES 2010

Alguna cosa bona d'estos nadals (capítol I), la Serra de Bèrnia ha sigut hui plenament meua. En tot el matí tan sols m'he creuat amb dos persones quan normalment esta ruta és prou concorreguda. A soles, des del Forat, amb les vistes d'Altea i Benidorm com a escenari de fons, la tramoia de la placidesa ha començat a funcionar traient a escena sensacions recuperades.



Coses bones dels nadals d'enguany (capítol II). El reflux intestinal no ha fet acte de presència encara que alguns records amb acidesa continuen retornant-me. Per a quan l'Omeprazol dels sentiments?



Alguns rituals nadalencs han canviat este any, el primer en que no he pogut compartir amb ma mare el sopar de la Nit de Nadal i el menjar del 25. Lo millor d'açò? Que ja ha passat. El neguit previ i la desesperança de nou encuny ja estan a les alforges de la rutina. Coses bones d'estos nadals (capítol III).



El capítol IV el deixaré per mes avant, però ja puc avançar el títol:
"FI DE FESTA"

4 comentaris:

Tadeus ha dit...

Bones festes, amigatxo! D'ací poc comença l'any nou, i en gener tenim concert dels Deer Tick. Jo ja he reservat entrada.

Cul de sac ha dit...

Bona tria per a començar l'any, al gener hi ha uns quants concerts interessants jo aniré decidint en el camí però si vaig al dels Deer Tick t'avisaré amb temps (a més tenim pendent alguna visita a residències recent estrenades, no m'oblide).

Bones festes igualment.

Davit del carré Blanc ha dit...

Mestre, que tingues un bon any!

Cul de sac ha dit...

Igualment Davit, i moltes hores per a reflexionar i madurar xarrades disbauxades d'aquelles que ens reconforten les penúries de l'ànima. Una abraçada.