diumenge, 19 de desembre del 2010

ANEM A FOSQUES

És sorprenent la velocitat a què estem perdent drets, serveis i estructures socials guanyats amb molt d'esforç als últims quaranta anys. En un parell d'anyets ens anem a quedar sense alguns que potser mai recuperem o es tardarà molt a fer-ho.

Senyors, senyores, s'ha obert la veda i la caça major, la de la desigualtat, ja és oficial. Una nova tendència en la passarel·la del poder.

Vaig a dir-ho en castellà que té una sonoritat mes mercantil;
"SE TRASPASA ESTADO DE ÁNIMO. PRECIO ÓPTIMO"

2 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

Totalment d'acord. Està passant davant els nostres ulls. Gràcies, de pas, per l'enllaç.

I la musiqueta i el vídeo, superbs.id

Cul de sac ha dit...

En això de l'estat d'ànim anem de la mà i en efecte no és res sa, a mi se m'està fent la bola massa grossa. Ja ho dic en el veredicte promercantil, "venc el meu i a un preu regalat". Necessite un altre.

Les gràcies no les mereixen. La seua labor analítica, la seua visió, a banda de necessàries, diria imprescindibles hui en dia, són de qualitat i gran claredat (atributs que en massa ocasions no es compatibilitzen en el periodisme d'actualitat).

Esta cançó ja és part de la història de la música contemporània, almenys per a mi, i este muntatge d'imatges em va agradar especialment (encara que de la mateixa cançó hi han un cabás)