tag:blogger.com,1999:blog-7563167599862299805.post7955844158673433772..comments2023-05-21T21:33:18.804+02:00Comments on EL CAU ACÚSTIC: LA COMPLEXA SIMPLICITAT DE Q.D.Cul de sachttp://www.blogger.com/profile/05029666536564230957noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7563167599862299805.post-33269737249126934832011-09-14T11:06:49.378+02:002011-09-14T11:06:49.378+02:00Espere que parlar amb "gràcia" siga posi...Espere que parlar amb "gràcia" siga positiu, així ho entenc amic.<br /><br />Conforme estan les cosa m'estic plantejant seriosament llançar alguna proposta curricular per a vore si a algun mitjà, periòdic, revista especialitzada o paregut, li interessaren els meus servicis com a cronista gastronòmic. Són ja molts anys invertint temps i diners en coneixements i experiències. No estaria mal vore recompensada la inversió i els contactes oficialitzant la informació (i, de pasada, tindre retribuït el treball, temps i diners que açò comporta). Si vosté té algun contacte no negaré que li agrairia la gestió. <br /><br />En cuina d'avantguarda anem evolucionant per esta terra a positiu, inclús en els temps que corren. No estaria malament prendre esta partida com a referent. Li assegure que hi ha molt de treball darrere d'esta evolució, no tot és glamour com pareix des de fora.Cul de sachttps://www.blogger.com/profile/05029666536564230957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7563167599862299805.post-60984150324252675902011-09-14T10:23:32.538+02:002011-09-14T10:23:32.538+02:00Maedeusinyor!! Quina gràcia té vosté per parlar de...Maedeusinyor!! Quina gràcia té vosté per parlar de vins i menjar. Un post que no hauria d'estar censurat entre les 12,00 i les 13,45. Enhorabona als premiats!Xavier Aliagahttps://www.blogger.com/profile/12639067561542685266noreply@blogger.com